tag:blogger.com,1999:blog-8907657033646691134.post4559312844979205338..comments2023-07-12T16:29:50.820+02:00Comments on Taubners tankar: ÄggostHelena Thttp://www.blogger.com/profile/12070243782523002503noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-8907657033646691134.post-19933619762781711452010-01-01T19:37:59.523+01:002010-01-01T19:37:59.523+01:00Prova! Det är supergott! :-) Om man inte har en &q...Prova! Det är supergott! :-) Om man inte har en "riktig" form så funkar det att göra i ett durkslag med en duk i eller något sånt...<br /><br />Ja, med röd mjölk menar jag den fetaste sorten. I äggosten jag gjorde till nyår, dvs den som är på bilderna, var det faktiskt en "gammaldags" sort... jag tror att den är 4,5%-ig. Ju fetare desto bättre helt enkelt! :-)<br /><br />/HelenaHelena Thttps://www.blogger.com/profile/12070243782523002503noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8907657033646691134.post-91922190727077141592010-01-01T19:33:30.396+01:002010-01-01T19:33:30.396+01:00Smarrigt! Det här ska jag prova. Men tänk på att b...Smarrigt! Det här ska jag prova. Men tänk på att bloggen kanske läses av folk över hela Sverige. Röd mjölk betyder olika saker i olika delar. 3 %-ig kanske du ska förtydliga med :-)Anonymousnoreply@blogger.com